Worldwide vegan

Worldwide vegan

delightful plant-based whole-food recipes from 24 cultures around the world

Nina Deyringer

Kochen & Genießen

Paperback

64 Seiten

ISBN-13: 9783752690743

Verlag: Books on Demand

Erscheinungsdatum: 11.12.2020

Sprache: Englisch

Schlagworte: sustainable, health, cooking, gluten-free, animal friendly

Bewertung::
0%
CHF 25.90

inkl. MwSt. / portofrei

sofort verfügbar

Du schreibst?

Erfüll dir deinen Traum, schreibe deine Geschichte und mach mit BoD ein Buch daraus!

Mehr Infos
A culinary journey around the world with recipes from five continents.
The recipes in this book are varied from 24 different countries from A to Z, printed on brilliant 200g foto paper.
All recipes are whole-food, gluten-free, egg-free and lactose-free and completely functional without the use of animal products.
They also do not contain any tofu, seitan, soy protein, etc.
The recipes can be prepared quickly and easily.
A delicious and versatile introduction to vegan cooking.
Nina Deyringer

Nina Deyringer

Es sind momentan noch keine Pressestimmen vorhanden.

Eigene Bewertung schreiben
Bitte melden Sie sich hier an, um eine Rezension abzugeben.

Verlag

BoD • Books on Demand GmbH, In de Tarpen 42, 22848 Norderstedt, bod@bod.de

3D-Ansicht des Produktes (beispielhaft auf Grundlage des Einbandes, Verhältnisse und Details variieren)

Paperback
PaperbackPaperback Glue Binding

Search engine powered by ElasticSuite